Sidekart | Kontakt oss | Logg inn | Finn din Varmefag-butikk »
CONTENT 1

Varmefag Peishuset

Ledende totalleverandør


Peishuset er et selskap som i mange år har vært en av landets ledende totalleverandør av ovner, peiser, stålpiper og rehabilitering av eksisterende piper. Peishuset, avd. Oslo ligger på Lille Aker gård (Vækerøveien 42)samt vår avdeling på Kolsås, Brynsveien 140.

Komfortabelt for deg

Vi er også medlem av Varmefag, den eneste spesialistkjeden på ildsteder i Norge. Et ildsted er både et møbel og en varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis. Vår avtale er denne: Du kommer og velger hvilket ildsted du vil ha - vi ordner resten! Vi hjelper deg å velge (eventuelt hjemmebesøk), vi bringer og monterer hvis du ønsker det. Alt for at det skal bli mest mulig lettvint og komfortabelt for deg.

Firmaet vårt har Sentral Godkjenning for montering av ildsteder og for rehabilitering av piper. Dersom du ønsker det tar vi med oss den gamle peisen eller ovnen, og sørger for at den resirkuleres på en miljøvennlig måte. Det eneste du da trenger å tenke på, er å skaffe brensel til vinteren!

Stikk innom Peishuset i dag, så får du se vårt store utvalg av anrk
Peishuset er et selskap som i mange år har vært en av landets ledende totalleverandør av ovner, peiser, stålpiper og rehabilitering av eksisterende piper.Del på Facebook